6 Temmuz 2008 Pazar

Biz Kimiz - laFsata nedir ?

Aslında "Biz Kimiz" sorusundan önce "laFsata" nedir, sorusunu sormamız gerekir...

Ne ola ki bu laFsata ?

- laFsata Sayın StanleY'in bulduğu bir webblog ismidir. (Sayın StanleY, sitenin Editörlerinden birisidir.) Daha sonradan benim de içime sinen bu isim, belirlenen onlarca webblog isimleri arasından seçilmiştir.

Lafsata aslında hiç bir anlama gelmemektedir. Fakat bununla beraber çağrıştırdığı kelimler kendisine anlam yüklemektedir. Laf, salata, safsata gibi kelimler akla hemen geliverenlerdir. Yani diyoruz ki; internetin salatasını yapıyoruz. Bazen yayımladığımız haberler, safsata da olabilir. Haberin gerçeklğinden çok eğlenceli, ilginç, komik, garip oluşuyla ilgileniyoruz. Seçtiğimiz haberleri, her gün okuduğumuz onlarca haber, günlük gazete gibi sitelerden itinayla ayıklıyor; okuyucuya az da olsa keyifli dakikalar yaratmaya çalışıyoruz.

Biz Kimiz ?

Aslında bu soru, "Lafsata nedir?", sorusu kadar önemli değil. Fakat anlatmakta yarar var...

Bu serüvene başlarken cebimize koyduğumuz tek şey "eğlence". Bu işi eğlenmeden yapmamaya karar verdik...

ve gelişim...

Gelişim bizim ana hedefimiz. Her gün, her hafta, bu site devamlı büyümek isteyen bir organizma. Nefes alıp veriyor. Gıdası da okuyucular ve değerli yorumları. Sizden isteğimiz yorumlarınızı eksik etmemeniz ve kafanıza takılan şeyleri hemen bize iletmeniz. Her türlü şikayete, eleştiriye ve öneriye açığız. Aklınıza gelen en ufak şeyleri dahi bizlere yazabilirsiniz. Bu sitede görmek istedileriniz, olmasın dedikleriniz vb. olabillir.

İletişim için mail adresimiz... >> lafsata@gmail.com

Saygılarımızla,
laFsata Blog Ekibi


Hiç yorum yok: